Foredrag i Egtved

Foredrag i Egtved

Jeg holdte foredrag om hormoner i Egtved ved Kolding tirsdag d. 14. marts 2017.

Se nærmere detaljer her:

Hold øje med hormonerne – så forebygger du sygdom.

Hormoner påvirker mange ting i vores krop, bl.a. vores søvn, humør, vægt, koncentration og energi. Et hormonsystem i balance betyder derfor rigtig meget for vores velbefindende og helbred, og det viser sig, at en lang række sygdomme bl.a. skyldes ubalance i hormonerne.

Vi skal høre om sammenhænge, som du sjældent får noget at vide om i det danske sundhedsvæsen, men som forskerne har givet solid dokumentation for. Kom og hør hvordan du kan undgå (eller rette op på) et hormonsystem i ubalance og dermed forbedre din livskvalitet.

Til foredraget vil du bl.a. kunne få svar på følgende spørgsmål:

Hvad sker der, når der er ubalance i hormonerne?

Hvorfor er hormonel ubalance blevet så udbredt?

Hvad er symptomerne på hormonel ubalance?

Hvordan kan livsstil, kost og kosttilskud være med til at sikre en sund hormonbalance?