DNA analyser

DNA – dit indre informationscenter


Alle mennesker er udstyret med forskellige DNA-sekvenser og dermed varierende udgaver af generne. Vores DNA-sammensætninger er med andre ord medvirkende til, at vi hver især udvikler os forskelligt. Alt efter et gens funktion, kan en genvariation have negative såvel som positive konsekvenser. Læs evt. mere på: www.dnalife.dk

Det synes jeg er værd at kende til, for det siger rigtig meget om dit helbredsmæssige udgangspunkt. Belysning af hvilke gener der arbejder for dig og ikke mindst imod dig, kan hjælpe dig til at skræddersy din indsats for en bedre livskvalitet.                                                             

                                                           DNA Analyser 


Jeg er certificeret DNA Life behandler ved Nordic Clinic i København og tilbyder en helbredsanalyse og en vægttabsanalyse.

DNA HEALTH: (Test, analyse og konsultation)                                    KR. 2.995

Ved at få indsigt i vores geners påvirkning på vigtige biologiske processer i kroppen, kan vi målrette vores opmærksomhed og behandlingsstrategier mod de processer, som grundet uheldige genetiske variationer kræver en udefrakommende handling. På denne måde kan vi specificere vigtige elementer i kosten og klarlægge, hvilken livsstil vi som enkeltpersoner med fordel kan vælge.

DNA HEALTH har til formål at optimere vores sundhedsmæssige velbefindende, ved at gøre os i stand til at træffe bedre kost- og livsstilsvalg. Samtidig kan testen vise, hvilke bestemte kosttilskud vi har gavn af, og om vi bør være opmærksom på risikofaktorer for udvikling af livsstilssygdomme. Ved at kombinere viden om den menneskelige genetik, samt viden om ernæring, motions- og miljøpåvirkninger, er det nu muligt på en struktureret måde at forebygge livsstilssygdomme – ”hellere forebygge end helbrede”.

Læs mere om testen her: http://www.dnalife.dk/dnalife-profiler/#/dna-health/

Du bestiller og betaler testen hos mig, og den tages ved at skrabe spyt og celler fra indersiden af kinden med en vatpind. Herefter sendes prøven til Nordic Laboratories. Resultatet vil være klart ca. tre uger efter, at Nordic Laboratories har modtaget prøven. Når der kommer svar fra laboratoriet, aftaler vi en tid, hvor du får en gennemgang af testresultatet med oplysning om, hvad du kan gøre for at understøtte dit genetiske udgangspunkt. Gennemgangen varer ca. 1 time og kan foregå enten i min klinik, via Skype eller over telefonen.

DNA DIET: (Test, analyse og konsultation)                                       KR. 2.495

Gener, som er involveret i vores regulering af energiforbrug, appetit og fedtforbrænding spiller alle en vigtig rolle for vores vægtregulering. Faktisk er genetiske faktorer skyld i 40-80% af den menneskelige variation i kropsvægt. Dette bidrager til forklaringen af, hvorfor ikke alle bliver overvægtige når de udsættes for ens miljømæssige påvirkninger. Visse gener bestemmer vores tilbøjelighed til at udvikle overvægt.

DNA DIET henvender sig til dem, der har udfordringer med vægttab og vægtvedligeholdelse. Testen anbefales særligt personer, som har har været overvægtige hele livet eller har en formodning om, at de kan være genetisk disponeret for overvægt. DNA DIET kortlægger genvariationer, som påvirker stofskifte- og forbrændingsprocesser, sult- og mæthedsregulering, insulinfølsomhed og inflammation.

Ud fra selve testresultatet foreslår DNA DIET de kost-, trænings- og livsstilsændringer, som bedst muligt understøtter de genetiske variationer.

Læs mere om testen her: http://www.dnalife.dk/dnalife-profiler/#/dna-diet/

Testen tages på samme måde som ved DNA HEALTH.

 

Sundhedscoach Munch .com · Lindegade 48 · 6070 Christiansfeld · DK · CVR: 36784970 · Telefon: +45 7172 3730