Forløb

Sundhedscoaching


Tillid – Tryghed – Troværdighed

Du behøver ikke at få foretaget hverken DNA analyse eller hormontest, for at kunne gennemgå et sundhedstjek hos mig – det er en finjusterende fordel for et forløb, men ikke et absolut ’must’.Tavle

Vi kan sagtens målrette din sundhedsindsats alligevel.

Et forløb hos mig vil bære præg af, hvad dit udgangspunkt er, og hvem du er som person. Jeg har stor fokus på, at vi alle ikke er ens, og du kommer ikke til at opleve at skulle introducere store ændringer i livsstil, mere end hvad du selv kan følge med i.

Min coaching bygger meget på evidens og dét som nyere forskning har vist, men også meget på egne erfaringer.

FORLØB


                                   INDLEDENDE SAMTALE:               Kr.   500                                   (OBS. Denne pris modregnes, når du vælger et grundmodul).

Den indledende samtale skal skabe sikkerhed for, at vi får lagt den helt rigtige plan for dit forløb. Her taler vi om de udfordringer du har, samt de ønsker du har for din sundhed. Sammen udfylder vi en journal, som bliver retningsgivende for dit videre forløb. Samtalen varer ca. 45 minutter og giver indblik i, hvilket af følgende forløb, du vil få mest glæde af:

GRUNDMODULER

Individuelt tilpasset kost- og livsstilsændring.

Rent praktisk, så laver vi ud fra min analyse af din situation, en plan for hvilke ændringer du kan lave i din kost, hvilke kosttilskud du med fordel kan tage og evt. justeringer i træning. Vi kan også se lidt nærmere på de områder i dit liv, der trænger til ekstra opmærksomhed, der kan bidrage til en hverdag med mere lethed og glæde.

Målet vil være at klæde dig på til at blive din egen sundhedsekspert.

9 klip                                                 Kr. 3.700 (værdi 4.500,-)

6 klip                                                 Kr. 2.550 (værdi 3.000,-)

3 klip                                                 Kr. 1.350 (værdi 1.500,-)

Hvert klip er en konsultation af max. 45 minutters varighed. Den kan foregå enten i min klinik, via Skype eller over telefonen, hvis det ønskes.

OBS: Du kan evt. vælge at supplere en test/analyse med et grundmodul, hvis du ønsker yderligere hjælp til at implementere de tiltag, som dit testresultat viser, du vil have gavn af.

Sundhedscoach Munch .com · Lindegade 48 · 6070 Christiansfeld · DK · CVR: 36784970 · Telefon: +45 7172 3730