Hormontest

Jeg er vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi ® v. Anette Paulin med supplerende forløb i NHT mod cancer. Jeg arbejder bl.a. udfra principperne i denne bog skrevet af Anette og Jens-Ole Paulin: “Naturlig Hormonterapi – du har et valg”

I bogen fremlægges den omfattende forskning, der viser, hvordan man med naturlige hormoner kan afhjælpe en lang række sygdomme og ubalancer. Den er grundig og velunderbygget med mange kildeangivelser og giver læseren et godt indblik i de muligheder, man har for at genoprette hormonbalancen på naturlig vis. Du kan læse lidt om de typiske symptomer på ubalance i hormonerne længere nede på denne side.

Måling af din hormonstatus

Vejledningen tager udgangspunkt i en laboratorietest af hormonniveauerne, så vi på den måde får et mere klart billede af din nuværende situation. Det er hormonernes frie og aktive niveauer i spyt, der bliver undersøgt, så testen er smertefri og nem at udføre. Testen analyseres i samarbejde med et tysk laboratorium og viser niveauerne af følgende hormoner: østradiol, østriol, progesteron, testosteron, DHEA og cortisol.

Redskaber du får ved et forløb hos mig

Testen suppleres med en konsultation i naturlig hormonterapi, hvor du får vejledning i at rette op på hormonbalancen baseret på testresultatet, og de symptomer og evt. sygdomme du har. Du får en personligt tilrettet vejledning på skrift med forslag til redskaber, der kan støtte dig i din proces. Vejledningen bygger på et helhedssyn, som inkluderer ernæring, kosttilskud og evt. livsstilsændringer, som kan bidrage til at rette op på hormonbalancen.

Få en mere detaljeret præsentation af mit forløb tilsendt pr. mail. Skriv til mig på: freja@sundhedscoachmunch.com eller ring på mobil nr. +45 71723730

Priser

Hormontest inkl. analyse og konsultation indeholdende personligt tilrettet vejledning (konsultationen varer ca. 1 time og kan foregå enten i min klinik, via Skype eller over telefonen):   Kr. 2.100

Jeg anbefaler en opfølgende konsultaton, typisk efter 3-6 måneder. Her ser vi på, hvordan det går og foretager evt. justeringer. Opfølgende konsultation (ca. 45 min.):   Kr. 500

Ønsker du at bestille både hormontestforløbet med konsultation og den personligt tilrettede vejledning og en opfølgende konsultation nogle måneder senere med det samme, er den samlede pris:   Kr. 2.500

Vær opmærksom på, at jeg vejleder i brugen af bioidentiske hormoner – jeg hverken sælger eller behandler med hormoner.

NHT mod cancer

Vejledningen tager udgangspunkt i et længerevarende forløb, hvor der anvendes flere laboratorietests med tilhørende analyser og personlige konsultationer rettet mod naturlig forebyggelse. Forløbet er til dig, der efter endt kræftbehandling har interesse i Naturlig Hormon Terapi og redskaber til at genoprette balancen i din krop og dermed mindske risikoen for tilbagefald. Vejledningen tager udgangspunkt i, at give kræft dårlige vækstbetingelser og styrke kroppens egne helingsprocesser mest muligt.

Ring til mig for mere information.

Kort om hormoner

Hormoner er kemiske signalstoffer, der binder sig til såkaldte receptorer på cellernes overflade. Man kan sammenligne et hormon med en nøgle og receptoren med en lås. Når et hormon binder sig til sin receptor, bliver der åbnet eller lukket for bestemte funktioner i cellen. På den måde påvirker hormoner rigtig meget i vores organisme, og er bl.a. med til at styre stofskiftet, blodsukkerniveauet, væskebalancen, knogle- og muskelmassen og også vores søvn, sexlyst, humør, immunforsvar og energiniveau.

Et hormonsystem i balance er derfor uhyre vigtigt for et godt helbred og velbefindende, og desværre er der mange faktorer, der kan forstyrre denne balance i den verden, vi lever i i dag.

Hormonel ubalance kan vise sig på mange måder. Eksempler på typiske symptomer er:

Træthed og mangel på energi
Søvnbesvær
Uforklarlig vægtøgning
Hukommelsesproblemer
Angst, uro, depression
Udsat koncentrationsevne
Hyppige infektioner
Lav libido
Tyndere hår, hårtab
Tørre slimhinder
Besværet, uren hud
Fertilitetsproblemer
PMS, uregelmæssig cyklus, PCOS
Hedeture
Hovedpine, migræne

Sundhedscoach Munch .com · Lindegade 48 · 6070 Christiansfeld · DK · CVR: 36784970 · Telefon: +45 7172 3730